top of page
Data on a Touch Pad

CONTINUT SI COPYWRITING

În lumea digitală de astăzi, este imposibil să obții rezultate și o buna interactiune cu publicul tinta fără un continut de calitate si cu adevarat de ajutor pentru potentialii clienti la care v-ati propus sa ajungeti. 

Fie că este vorba de creșterea vânzărilor, îmbunătățirea performanței SEO, a rankingului dvs. online sau creșterea gradului de conștientizare , serviciile profesionale de copywriting pe care le oferim pot asigura atingerea acestor obiective.

Conținut editorial si advertorial: Oferim servicii de creare a conținutului advertorial, care combină caracteristicile unui articol informativ cu elemente de promovare a produselor sau serviciilor dvs. Scriem conținut captivant și persuasiv, care îmbină subtil informațiile relevante cu mesajele de marketing.

Continut pentru website-uri: Vă putem ajuta să creați conținut atractiv și convingător pentru site-ul dvs. Fie că este vorba despre pagini de prezentare, descrieri de produse sau servicii, texte pentru blog sau alte secțiuni ale site-ului, vom dezvolta conținut original și optimizat pentru motoarele de căutare. 

Copywriting pentru articole si blog: Oferim servicii de copywriting pentru materialele de marketing, cum ar fi broșuri, pliante, cataloage și alte materiale promoționale. 

Revizuire și editare de conținut: Oferim și servicii de revizuire șau editare pentru conținutul existent.

Partenerii cu care colaboram de ani de zile pot asigura că textele dvs. sunt corecte gramatical, coerente , bine structurate si adaptate la un limbaj comun cu publicul tinta astfel incat să transmiteți mesajul dvs. într-un mod clar și profesionist.  

Tot ceea ce se întâmplă online începe cu un copywriting bun. Cu siguranță, ati observat branduri ca ne surprind cu exemplarul lor memorabil, în timp ce alte branduri nu surprind cu nimic. 

Asigurați-vă că materialele pe care le publicați online au toate elementele necesare pentru a performa așa cum trebuie.

Prețuri pentru crearea de conținut profesional:

* 1-3 articole = 85 € / articol cu 500 de cuvinte.

* 4-6 articole = 70 € / articol cu 500 de cuvinte.

* 7+ articole = 58 € / articol cu 500 de cuvinte.

Texte pentru pagini de prezentare web:

* 1-3 pagini = 60 € / pagina cu 3000 de caractere.

* 4-6 pagini = 55 € / pagina cu 3000 de caractere.

* 7+ pagini = 50 € / pagina cu 3000 de caractere.

Timpul necesar pentru analiza, documentare si creatie aferenta unui articol sau a unei pagini web este de aproximativ 10- 20 ore de lucru in functie de fiecare industrie, tema, subiect, corecturi, grafica, s.a.m.d.   

Conținutul web nu este o minune care dubleaza vânzările dintr-o singură lovitură, ci un demers serios și responsabil de comunicare, pentru care aveți nevoie de un aport consistent de informații și suportul oferit de echipe si canale specializate de comunicare,

Serviciile bune de copywriting reprezintă un element de succes în mediul online de astazi !

bottom of page