top of page
reprezentare comerciala

REPREZENTARE COMERCIALA 

- Proiecte de constructii si amenajari interioare

- Proiecte de arhitectura generala sau design de interior 

- Proiecte speciale de constructii
- Proiecte de instalatii electrice, parcuri si centrale fotovoltaice / B2B

Compania noastră este specializată în identificarea si intermedierea de soluții complete pentru proiecte de construcții și energie regenerabilă.

Cu o experienta de peste 15 ani pe servicii de reprezentare comercială B2B in industria de constructii din Romania, putem intermedia astfel de proiecte pentru a facilita și eficientiza implementarea si dezvoltarea proiectelor.

În ceea ce privește proiectele de construcții, partenerii agreati au o experiență solidă în gestionarea proiectelor de diferite dimensiuni și complexități.

Oferim servicii de reprezentare comercială care includ identificarea și selecția furnizorilor potriviți pentru proiectul dumneavoastră, negocierea contractelor și a prețurilor, asigurându-ne că veți beneficia de un raport calitate-pret excelent.

 

Colaborăm cu un număr mare de furnizori și subcontractori de încredere, ceea ce ne permite să vă oferim o gamă largă de opțiuni pentru a satisface nevoile dumneavoastră specifice.

În ceea ce privește centralele fotovoltaice și parcurile fotovoltaice, suntem specializați în consultanță și reprezentare comercială pentru implementarea acestor proiecte.

Lucrăm cu parteneri experimentati în domeniul energiei solare, iar experții noștri vă pot ghida prin întregul proces, de la analiza fezabilității și proiectarea sistemului până la instalarea și punerea în funcțiune a centralei sau a parcului fotovoltaic.

 

Ne asigurăm că proiectele sunt concepute și implementate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și eficiență energetică.

În plus, oferim și servicii de reprezentare comercială pentru amenajările interioare. Colaborăm de aproximativ 15 ani atat cu arhitecti si designeri cat si cu furnizori de materiale de constructii seriosi si profesionisti.

 

De la proiecte de amenajare a  spațiilor rezidențiale pana la amenajarea unui spatiu comercial sau industrial, putem oferi soluții personalizate și de calitate.

Dezvoltarea unor relații de succes pe termen lung este angajamentul nostru astfel incat sa oferim servicii de cea mai înaltă calitate pentru satisfacerea standardelor fiecarui client, partener, beneficiar. 

bottom of page