top of page
Office

SERVICII DE REPREZENTARE MEDIA 

Achizitii pachete de comunicare, publicitate si promovare.

Înțelegerea si importanta unui concept sau a unui plan media este esentiala pentru atingerea obiectivelor de promovare a companiilor către un public tinta rafinat.  

 

Procesul de achizitie a serviciilor de marketing si publicitate nu este atât de simplu pe cat pare si are multe secrete, motiv pentru care este important sa aveti ca partener o echipa experimentata in acest domeniu. 

Un plan de promovare nu înseamnă doar alegerea locatiilor pentru publicitate.

Procesul include analiză, cercetare , strategie, negociere cu furnizorii de servicii media , o implementare corectă si bineinteles o raportare realista.

 

În funcție de obiectivele  si bugetul fiecarui client identificam si alegem canalele de comunicare si promovare cele mai potrivite .

Trimitem către client toate informațiile referitoare la rezultatele campaniilor..

Putem raporta săptămânal, lunar, sau la final in functie de fiecare canal sau campanie.

Achizitii pachete de participare la evenimente si conferinte de business sau de arhitectura.

 

Conferințele de afaceri nu sunt doar pentru persoanele care lucrează într-un anumit domeniu.

 

Un loc în care profesioniștii se reunesc pentru a împărtăși idei, pentru a-și prezenta realizările într-un anumit domeniu sau pentru a oferi soluții la problemele cu care se confruntă companiile și potențialii clienți.

 

Anual, în București și în alte orașe mari din România au loc zeci de conferințe tematice pentru lumea afacerilor.

 

Asadar, alegerea celei mai relevante conferinte pentru compania dvs. poate fi o sarcină dificila.

 

Prețul, distanța și tema conferinței, precum și participanții sau speakerii sunt criterii care trebuie luate în considerare.

De ce să participati la seminare, conferințe, întruniri, forumuri și expoziții ?

 

Temele dezbătute sunt de interes pentru activitatea dvs. si pentru industria in care activati.

Evenimentele live ne scot din zona de confort si ajuta de multe ori sa identificam soluții noi de business.

Speakerii si invitatii sunt intotdeauna de calitate si alesi cu mare atentie, factori decizionali sau generatori de trenduri.

O excelenta sansa de networking unde puteti intalni potentiali clienti in cautarea serviciilor sau produselor pe care le oferiti.

Conferintele si evenimentele de succes sunt o sursă de informare permanent actualizată, susținând formarea continuă a specialiștilor .

În fiecare an, forumurile , conferintele si evenimentele de succes au fost în căutarea excelenței,  îmbunătățind calitatea și complexitatea cu fiecare ediție.

 

Cei peste 15 ani de implicare in dezvoltarea a multiple proiecte de succes va recomanda sa aveti un partener cu experienta in momentul in care sunteti in punctul in care trebuie sa alegeti canalele de promovare sau evenimentele de succes la care ati prefera sa participati . 

bottom of page