top of page

Politica de confidentialitate

RO

Ce tip de informații colectăm?

Primim, colectăm și stocăm orice informație pe care o introduceți pe site-ul nostru web sau ne furnizați în orice alt mod. În plus, colectăm adresa de protocol de Internet (IP) utilizată pentru a vă conecta computerul la Internet; log in; Adresa de e-mail; parola; informații despre computer și conexiune și istoricul achizițiilor. Putem folosi instrumente software pentru a măsura și a colecta informații despre sesiune, inclusiv timpii de răspuns din pagină, durata vizitelor la anumite pagini, informații despre interacțiunea paginii și metodele utilizate pentru a naviga în afara paginii. De asemenea, colectăm informații de identificare personală (inclusiv nume, e-mail, parolă, comunicări); detalii de plată (inclusiv informații despre cardul de credit), comentarii, feedback, recenzii despre produse, recomandări și profil personal.

Cum colectăm informații?

Când efectuați o tranzacție pe site-ul nostru web, ca parte a procesului, colectăm informații personale pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa și adresa de e-mail. Informațiile dumneavoastră personale vor fi utilizate numai pentru motivele specifice menționate mai sus.

De ce colectăm astfel de informații personale?

Colectăm astfel de informații non-personale și personale în următoarele scopuri:

Pentru a furniza și opera Serviciile;

Pentru a oferi utilizatorilor noștri asistență continuă și suport tehnic;

Pentru a putea contacta vizitatorii și utilizatorii noștri cu notificări generale sau personalizate legate de servicii și mesaje promoționale;

Pentru a crea date statistice agregate și alte informații nepersonale agregate și/sau deduse, pe care noi sau partenerii noștri de afaceri le putem folosi pentru a furniza și îmbunătăți serviciile noastre respective;

Pentru a respecta orice legi și reglementări aplicabile.

Cum stocăm, folosim, partajăm și dezvăluim informațiile personale ale vizitatorilor site-ului nostru?

Compania noastră este găzduită pe platforma Wix.com. Wix.com ne oferă platforma online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile noastre.
Datele dvs. pot fi stocate prin stocarea de date Wix.com, bazele de date și aplicațiile generale Wix.com. Îți stochează datele pe servere securizate în spatele unui firewall.
Toate gateway-urile de plată directe oferite de Wix.com și utilizate de compania noastră respectă standardele stabilite de PCI-DSS, astfel cum sunt gestionate de PCI Security Standards Council, care este un efort comun al unor mărci precum Visa, MasterCard, American Express și Discover. Cerințele PCI-DSS ajută la asigurarea gestionării în siguranță a informațiilor despre cardul de credit de către magazinul nostru și furnizorii săi de servicii.

Cum comunicăm cu vizitatorii site-ului dvs.?

Vă putem contacta pentru a vă notifica cu privire la contul dvs., pentru a remedia problemele legate de contul dvs., pentru a rezolva o dispută, pentru a colecta taxe sau bani datorați, pentru a vă sonda opiniile prin sondaje sau chestionare, pentru a trimite actualizări despre compania noastră sau dacă este necesar în alt mod. pentru a vă contacta pentru a aplica Acordul nostru de utilizare, legile naționale aplicabile și orice acord pe care l-am putea avea cu dvs. În aceste scopuri, vă putem contacta prin e-mail, telefon, mesaje text și poștă.

Cum își pot retrage consimțământul vizitatorii site-ului nostru?

Dacă nu doriți să vă mai procesăm datele, vă rugăm să ne contactați la adresa miriodvlp@gmail.com

Actualizari de confidentialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, așa că vă rugăm să o revizuiți frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Dacă aducem modificări materiale acestei politici, vă vom anunța aici că aceasta a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă este cazul, folosim și/sau dezvăluim aceasta.

Întrebări și informațiile noastre de contact
Dacă doriți: să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți orice informație personală pe care o avem despre dvs., sunteți invitat să ne contactați la miriodvlp@gmail.com
 

bottom of page