top of page

PARTENERI

Spatiul Construit Logo

SpatiulConstruit.ro, cel mai apreciat portal de promovare dedicat industriei de constructii si amenajari din Romania.
 

Prin antecesorul său BICAU.RO, portalul SpatiulConstruit.ro este, pe internet-ul românesc, prima bancă de informații online pentru cei care proiectează sau construiesc la nivel profesional sau în regim propriu. Iar astăzi, când lumea toată a devenit un marketplace, suntem singurii care punem accent pe informație, pe documentare, pe educație. Astfel, SpatiulConstruit.ro aduce brandurilor pe care le promovează creștere organică și rezultate durabile (vedeți aici ce spun clienții noștri despre colaborarea cu noi). Căci nu facem doar promovare, ci și informare, documentare, educație. Iar educația este investiție în viitor!

itlocal logo

Prin utilizarea unei combinații de tehnologii de localizare și traducere de ultima generatie, un sistem de proceduri de asigurare a calității si o abordare personalizata a comunicării cu clientul, ne asigurăm că rezultatul noastru este întotdeauna de cea mai înaltă calitate.

Echipa noastră este formată din experți în tehnologie, permițându-ne astfel să lucrăm cu clienți din diverse industrii și cu diferite niveluri de cerințe tehnice.

Deși suntem bucuroși să lucrăm cu toți clienții, nu suntem o companie de traduceri „un singur document”. Căutăm să stabilim colaborări pe termen lung cu clienții noștri, concentrându-ne pe crearea de procese adaptate nevoilor lor specifice, pentru a îndeplini întotdeauna standardele de calitate.

ixpr

Am evoluat mult, scris mult, am experimentat mult și am și demonstrat mult. Ultima nu este o treabă pe care să o recomand, dar a avut și demonstrația un aspect bun. În acești ani am fost un content writer / copywritier – observator, un analist și un explorator al online-ului. Am descoperit propriul sistem de scriere articole SEO. Și ce să vedeți? E chiar o modalitate de a ajuta oameni și afaceri. Am învățat precum Piperuș Petrea, personajul din poveste care crește în zile câți alții în ani. Am făcut aceasta testând, explorând și urmărind rezultate. Așa am ajuns să asigur rezultate pentru clienții mei, fiind atentă la acțiune vs. rezultat. Nu am urmat toate rețetele, ci mai degrabă am văzut afacerile online ca pe o entitate care atrage un public cu dorințe și nevoi care sunt exprimate în cuvinte. Până și imaginile reprezintă cuvinte, iar cuvintele ce descriu imagini, la rândul lor, exprimă emoții sau nevoi.

Iar de aici încolo, dincolo de intuiție, a intervenit talentul meu de analist, știința de a alege volume de căutare vs. similarități lingvistice, relevanța pe long tail keywords (cuvinte cheie lungi), de a planifica pentru relevanță, a alege si optimiza sisteme de plasare media, de a construi parteneriate pentru parteneriate și tot așa…

asicaarhitectura

AșiCarhitectura - atelier ce propune arhitectura cu profesionalism, implicare si pasiune. Lucrarile noastre se asociaza cu modestia, eficienta si bunul simt in arhitectura. Vrem ca lucrurile sa functioneze firesc, simplu, inteligent, coerent si placut pentru utilizator si privitor. Urmarim un impact arhitectural - functional - estetic puternic. Totodata, ne indreptam catre minimalism, eliminam tot ce ne opreste sa obtinem claritate, eficienta si bun gust in arhitectura.

In realizarea proiectelor, gasim proportii interesante ale formelor si spatiilor arhitecturale; studiem lumina spatiilor create; propunem materiale si culori potrivite; ne adaptam la particularitatile amplasamentului si lacerintele beneficiarului.

 

Atelierul de arhitectura AșiCarhitectura se adreseaza tuturor categoriilor sociale. Suntem adeptii arhitecturii simple dar spectaculoase, ce transmite sinceritate, eleganta si rafinament. Ne plac lucrurile iesite din comun. In general preferam si cautam sa rezolvam situatiile intalnite intr-un mod simplu si spectaculos. Dupa cum bine se stie, cel mai greu lucru este sa faci ceva simplu dar frumos! Suntem de parere ca putem realiza arhitectura de calitate si avand bugete mici sau foarte mici. Ne simtim diferiti prin simplul motiv ca propunem arhitectura in adevaratul sens al cuvantului!

Am invatat ca daca nu ne implicam in lucrurile mici, nu putem ajunge in cele mari! Credem cu tarie in celebrul citat al arhitectului L. Mies van der Rohe "less is more".

 

"Formele simple nu sunt intotdeauna cele mai bune, dar cele mai bune sunt intotdeauna simple." arh.Heinrich Tessenow 1876-1950

bottom of page