top of page

Povestea MIRIO Development

bb_edited_edited.jpg

Cu peste 15 ani de experienta in calitate de Sales & Marketing Manager în cadrul echipei SpatiulConstruit.ro , Ioan Mircea, fondatorul acestui proiect,  a decis în anul 2023  ca este momentul sa dezvolte proiectul MIRIO prin care sa ofere servicii integrate complete de marketing si dezvoltare pentru a sprijini cresterea companiilor mici si mijlocii din Romania. 

PR Office
PR Office

Deși o echipă relativ nouă, dezvoltată în 2023, partenerii și membrii echipei colaborează în diverse proiecte de succes de peste 15 ani, fiind specialiști și cu o vastă experiență pentru serviciile pe care le oferim.

  • ​Strategii de marketing și dezvoltare - peste 15 ani de experiență​

  • Achizitii de servicii de publicitate si marketing. - peste 10 ani​

  • Conferințe de afaceri și arhitectură - peste 10 ani de experiență​

  • Web Design & Development - peste 15 ani de experiență​

  • Social Media - peste 10 ani de experiență​

  • Vânzări și dezvoltare de proiecte - peste 15 ani de experiență​

  • Copywriting și creare de conținut - peste 15 ani de experiență​

  • Traduceri tehnice - peste 10 ani de experienta​

  • Editare grafică și editare video - peste 10 ani de experiență​

  • Management de proiect - peste 10 ani de experienta 

Conference Mingling
PR Office

De ce ?

Pentru că marile branduri si companii au de obicei bugete importante de marketing și lucrează deja cu agenții mari de publicitate, insa companiile mici și mijlocii se chinuie să găsească o echipă bună care să poată lucra eficient cu un buget decent.

Impreuna cu partenerii de incredere alaturi de care a dezvoltat proiecte de succes in ultimii 15 ani, au realizat fundatia echipei Mirio Development -  o agenție de marketing si dezvoltare cu servicii complete, angajată să ajute întreprinderile mici și mijlocii să isi atinga obiectivele în era noastră digitală bazată pe tehnologie.   

Ne bazam pe abordarea noastră consultativa pentru a identifica soluții unice si dedicate pentru fiecare client sau partener.  

Înțelegerea cu adevărat a afacerii fiecarui client sau partener este modul prin care putem oferi soluții personalizate de marketing si dezvoltare.

Multe dintre IMM-uri investesc timp și bani pe servicii de marketing si vanzari fără a obține intotdeauna rezultatele pe care și le doresc.

De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă doar pentru că toată lumea se gândește doar la vânzări.

Este important să dezvoltați strategii de marketing care să ajute clienții și partenerii.

În acest fel, in momentul in care vor intelege sprijinul si ajutorul pe care il oferiti vor începe să cumpere produsele și serviciile în mod natural.

Chiar și după câțiva ani de încercări, multe dintre firmele mici și mijlocii cu care am lucrat în ultimii 17 ani și-au schimbat aproape în fiecare an oamenii de marketing, oamenii de vânzări, serviciile IT, ajungând în punctul în care nu mai știau cum sa procedeze, in ce să investească sau ce să mai dezvolte.

Lucrul cu echipa potrivită poate face diferența pentru companiile mici și mijlocii, deoarece poate oferi o soluție dedicata si bazată pe nevoile si obiectivele specifice fiecarei firme și bineînțeles pe un buget decent. 

Marketingul și dezvoltarea unei afaceri obișnuia să însemne „a se potrivi” cu toți ceilalți.

Astăzi, este vorba despre a ajuta și a ieși în evidență!

Este vorba despre a fi îndrăzneț si de a demonstra cum putem ajuta .

Dacă clienții nu văd și nu înțeleg cu ce puteti ajuta, atunci suntem invizibili.

O regulă clasică și comună este că companiile B2B ar trebui să cheltuiască între 2 și 5% din veniturile lor pe marketing și dezvoltare.

Pentru companiile B2C, proporția este adesea mai mare – între 5 și 10%.

Dacă doriți cu adevărat să dezvoltați afacerea, suntem aici pentru a vă ajuta!

bottom of page